Germann Vervik

Historien om Germann Vervik EFTF. AS

Germann Vervik Eftf AS er en av Sandnes gamle og tradisjonsrike bedrifter, med røtter tilbake til 1950-tallet. Vi er en foretrukket leverandør på frukt, grønnsaker, egg og fjørfe til storhusholdninger i regionen. Våre viktigste fortrinn for å vinne frem i et marked med sterk konkurranse er service, kvalitet og riktig pris. Vi har sterkt fokus på fleksibilitet og kompetanse. For eksempel kan en kunde i restaurantbransjen bestille varer ved stengetid midnatt, og få friske varer levert neste morgen.

Germann Vervik har leveringsavtale med mange lokale produsenter av norske råvarer. Vi leverer store mengder norske varer til andre grossister over hele landet. "Vi bor jo midt i matfatet!"

Vi gjør veien fra bonden til kunden kortest mulig, med hyppige leveranser og hurtig varerullering

Germann Vervik Eftf AS opererer i en bransje som stiller stadig strengere krav til lønnsomhet og effektivitet. Likevel er det viktig at dette aldri går på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Våre sjåfører og pakkere er derfor en viktig ressurs, som hver dag gjør sitt ytterste for å tilfredsstille deg som kunde etter gjeldende forskrifter.

Gode produkter og riktig sortiment er viktig. Men menneskene bak er vel så viktig for bedriftens omdømme og resultater. De vet hva det betyr for kunden å få rask respons og hjelp til effektiv problemløsning. Det er våre fagfolk som gjør Germann Vervik til en attraktiv samarbeidspartner, som kan gi kunden en effektiv og bekymringsløs hverdag.


Måkestad

Germann Vervik Eftf.AS ble en del av Måkestad-gruppen i ca 2006. Måkestad er hovedsakelig lokalisert i Blomsterdalen, Bergen. Måkestad er totalleverandør innen storhusholdning, og distribuerer daglig varer til storhusholdning- og servicehandelkunder som hoteller, skoler, barnehager og restauranter i Bergen og omegn. Måkestad tilbyr alt av råvarer og non food som du trenger på et kjøkken. Enten det er servietter, lokal ost, kjøtt eller friske grønnsaker.

Mottoet er «Kunden er kongen» og med dette innebærer det at kunden alltid er i fokus, og blir ivaretatt på best mulig vis.

Måkestad består av 3 ulike avdelinger;

Måkestad Engros - Alt innen storhusholdning

Mise en place - Spesialforretning med import av lokale oster, pølser og sjeldne søtsaker mm.

T.L Måkestad -  Alt inne frukt og grønt


www.makestad.no


 

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.