Om Germann Vervik Eftf .AS

rswra5jy.jpg

Germann Vervik Eftf. AS. er en av Sandnes gamle og tradisjonsrik bedrifter. Vi er en foretrukket leverandør på frukt, grønnsaker, egg og fjørfe til storhusholdninger i regionen. Germann Vervik har kunder spredt over et stort geografisk område.
Med direkte transport unngår vi omlastinger og unødvendige skader på lasten.

Germann Vervik Eftf. AS opererer i en bransje som stiller stadig strengere krav til lønnsomhet og effektivitet. Likevel er det viktig at dette aldri går på bekostning av sikkerhet og kvalitet. Våre sjåfører og pakkere er derfor en viktig ressurs, som hver dag gjør sitt ytterste for å tilfredsstille deg som kunde etter gjeldende forskrifter.

I et kvalitetsbevisst marked...
Germann Vervik eftf. a/s. er en tradisjonsrik Sandnes bedrift. Vi er en foretrukket leverandør av frukt, grønnsaker, egg og fjørfe til mange storhusholdninger i regionen. Våre viktigste fortrinn for å vinne frem i et marked med sterk konkurranse er service, kvalitet og riktig pris. Vi har sterk fokus på fleksibilitet og kompetanse. For eksempel, kan en kunde hos oss bestille varer ved stengetid midnatt, og få friske råvarer levert neste morgen.

Germann Vervik Eftf. AS har leveringsavtale med mange store produsenter av norske råvarer. Vi leverer store mengder norske varer til andre grossister over hele landet. ”Vi bor jo midt i matfatet!”

Vi gjør veien fra bonden til kunden kortest mulig, med hyppige leveranser og hurtig varerullering. Vi har løpende kontakt med vårt omfattende nettverk av kvalitetseksportører på kontinentet.

Vi kan til enhver tid sikre våre kunder førstehånds informasjon og tilgang på kvalitetsvarer. Våre rutiner sikrer deg ferske varer med høy kvalitet til riktig tid.

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×