Bru Gard

Gården har vært eid av familien Stokkeland siden 1960-tallet. Det var da Asbjørn sr som fikk overtatt gården. Han drev med noe gris og forskjellige grønnsaker. På 80- tallet spesialiserte han seg på gulrot, og det var det som var hovedtyngden av grønnsaker som ble levert fra gården.

Laurits overtok gården i 1997, og startet opp Bru Gard AS i 2003. Han drev hovedsakelig med gulrot frem til ca 2005. Etter det så har gården begynt å dyrke løk, beter av alle farger, persillerot og mange andre kulturer som vi har gode vekstforhold til.

Bru Gard AS drives i dag av Asbjørn jr og Laurits. Asbjørn sr er med og hjelper til og er «senior rådgiver».

Åker bg.jpg

Bru Gard AS ligger sør på Jæren, nærmere bestemt på Brusand. Brusand ligger helt ute ved kysten mellom sjø og kupert fjell-landskap i øst.

Jæren er kjent som et tidlig vekstområde, og her sår vi de første gulrøttene i månedsskiftet februar – mars. Disse er normalt klare til levering rundt midten av juni. Det er sjelden det er vindstille på Brusand, og dette mener vi fører til at vi har lite problemer med sopp og skadedyr i grønnsakene.

Vi har et topp moderne pakkeri til pakking av gulrot. Her er alt av nyeste teknologi og vi har høyt fokus på forsiktig behandling av råvarene. All gulrot faller i vann, for å hindre sprekking og knekking i produksjonen.

Gjennom de 3 generasjonene som har drevet Bru Gard AS så har vi alltid hatt god dialog mellom oss og grossist. Slik at vi kan snu oss kjapt for å komme med andre pakningsvarianter og møte kravene til kundene på en kjapp og effektiv måte.

Vi leverer varer til German Vervik Eftf. AS hver dag for å sikre at nettopp kundene får så ferske varer som mulig.

Produksjon 3 bg.jpg

Ønsker mer informasjon
Fyll inn feltene under, klikk SEND - og vi kontakter deg i anledning din henvendelse.
*
*

Se også

Ferdig kutta salater fra Klar fabrikken på Randaberg
Ferdig kutta salater fra Klar fabrikken på Randaberg Les mer
Grude gartneri
Grude gartneri Les mer
Kortreist mat fra Johannes og Solbjørg Wiig
Kortreist mat fra Johannes og Solbjørg Wiig Les mer
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×